Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

προγραμματισμός - αναθεώρηση

Η αναπλήρωση του μαθήματος η οποία είχε συζητηθεί ως ενδεχόμενο για σήμερα Παρασκευή 20/1 δε θα πραγματοποιηθεί εφόσον οι περισσότεροι ειδοποίησαν ότι δε θα μπορέσουν να παρευρίσκονται.

Ωστόσο, το εργαστήριο θα είναι ανοικτό την Τρίτη, μετά το μάθημα του Β.Σ.1, από τις 6:00 μέχρι τις 9:00 για όσουν θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά επάνω στις μακέτες και την προετοιμασία κοπής του ξύλου.
Το μάθημα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με σκοπό κατά τη διάρκειά του να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του ξύλινου παιχνιδιού στον Η/Υ. Για το λόγο αυτό καλείστε να έχετε μαζί σας το φορητό σας υπολογιστή. 

Μετά τις απρόβλεπτες καθυστερήσεις που προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας και της διακοπής ρεύματος, ο προγραμματισμός μας για το τέλος εξαμήνου αναθεωρείται. Σε περίπτωση που η κοπή των ξύλων δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί εγκαίρως, η βαθμολογία σας θα βγει κανονικά, με βάση τα υπόλοιπα παραδοτέα, δηλαδή: τις προηγούμενες εφαρμογές (ραδιοφωνάκι, βάζο) και από τη 2η εφαρμογή: τη μακέτα του παιχνιδιού από πολυστερίνη, το σχέδιό επάνω στο ξύλο και το τρισδάστατο μοντέλο σχεδιασμένο στο Sketch Up. Στην περίπτωση αυτή η κατασκευή θα ολοκληρωθεί στα πρώτα μαθήματα του ερχόμενου εξαμήνου.

Η παρουσία σας την Τετάρτη είναι υποχρεωτική ώστε να υπάρξει μια αναλυτική και ομαδική συνεννόηση χωρίς το φαινόμενο του "σπασμένου τηλεφώνου". Παρακαλώ να είστε συνεπείς στην ώρα προσέλευσης.

Καλή συνέχεια.

Γιώργος Λιαμάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου