Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

μάθημα 2ο | προσχέδια - ανατροφοδότηση

Παρουσιάστηκαν τα προσχέδια με τις εναλλακτικές ιδέες για την πρώτη εφαρμογή του εξαμήνου με τίτλο "perceptions of identity". Στο πλαίσιο της ανατροφοδότησης, ακολούθησαν διορθώσεις και συμβουλές σχετικές με τις προτάσεις σας.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε ένας από τους σκελετούς που σχεδιάζετε θα πρέπει να είναι σχεδιασμένος σε ξεχωριστό layer (tag) από εκείνο του πρότυπου σκελετού.

Συνολικά θα πρέπει να υπάρχουν 3 τουλάχιστον layers (tags): 

1. το layer (tag) με τον πρότυπο πορτοκαλί σκελετό που σας έχει δοθεί με την εκφώνηση

2. το layer (tag) με τη φωτογραφία του προσώπου σας

3. to layer (tag) με τον (τους) δικό σας σκελετό (-τους) που θα κουμπώνει επάνω στον πρότυπο

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βλέπουμε τα layers (tags) ανεξάρτητα ή μαζί. Επίσης, μην παραλείπετε τη φωτογραφία του προσώπου σας, καθώς είναι μέρος του concept του συνολικού project (perceptions of identity). Το σκεπτικό της άσκησης είναι να σχεδιάσετε λαμβάνοντας συνειδητά υπόψη τη γεωμετρία που ήδη σας δίνεται από την αρχή (και ασυνείδητα τη μορφή των φυσιογνωμικών σας χαρακτηριστικών). Με άλλα λόγια το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από μία συνδυαλλαγή του σχεδίου σας τόσο με τον πρότυπο σκελετό όσο και με τη μορφή σας (το πρώτο γίνεται συνειδητά, το δεύτερο δεν πρέπει να σας απασχολεί καθώς θα προκύψει ασυνείδητα από τη θέαση του προσώπου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου